Positiva-ment

Psicologia

ASSESSORAMENT, ORIENTACIÓ I INFORMACIÓ PSICOLÒGICA PROFESSIONAL

 

Qui sóc

Els homes són rics només en la mesura del que donen. El que dóna un gran servei rep una gran recompensa. (Elbert Hubbart, 1856-1915)
Positiva-ment Psicologia és un centre especialitzat en psicologia clínica, de la salut i la qualitat de vida situat a la població de Banyoles que ofereix una atenció individualitzada per a problemàtiques derivades de salut mental i/o situacions puntuals. El centre està dirigit per Fe Núñez Coll, llicenciada en psicologia, col·legiada 20.336, amb un màster en psicologia clínica, de la salut i la qualitat de vida i amb experiència en el camp de les teràpies psicològiques.

Serveis

La ciència moderna encara no ha produit un medicament tan eficaç com ho són unes poques paraules bondadoses. (Sigmund Freud, 1856-1939)
Des de Positiva-ment Psicologia oferim una atenció psicològica adaptada a cada persona, oferint teràpies individuals, teràpies de parella o assessorament, orientació i informació psicològica professional, en funció de les necessitats.

Àrees d’intervenció

La bogeria, a vegades, no és altra cosa que la raó presentada de diferent manera. (Goethe, 1749-1832)
A Positiva-ment Psicologia t’ajudarem tant si tens ganes de plorar com de cridar. Tant si estàs nerviós com estressat. Si passes per una situació difícil. Si has perdut el rumb de la teva vida. A Positiva-ment Psicologia treballem amb persones i ens importa el que sents, no el que tens.

 

Pots acudir a nosaltres si tens….

 • Problemes de l’estat d’ànim.
 • Problemes de la conducta alimentària.
 • Problemes del son.
 • Problemes d’adaptació.
 • Altres problemàtiques derivades de situacions puntuals com…
  • Mort d’un ésser estimat.
  • Dificultats sentimentals / familiars.
  • Dificultats laborals / socials.
  • Situacions d’estrés.
  • Problemes de salut.

Teràpies individuals

Estàs trist, et costa seguir amb el teu dia a dia, creus que res val la pena i tens ganes de plorar? Et trobes en una situació difícil i creus que has perdut el control de la teva vida? No saps com pots deixar de sentir-te malament? Estàs de mal humor, no et sents bé amb tu mateix? Creus que la gent t’exigeix massa i que la feina et desborda? Els altres no et tracten bé?

Les teràpies individuals t’ajudaran a afrontar la situació i tirar endavant, donant-te les eines necessàries. Aprendràs a identificar les teves emocions i les gestionaràs de manera adequada.


Teràpies de parella

Notes que la relació amb la teva parella cada cop és més difícil? Tens la sensació que no t’escolta? Que la confiança s’ha acabat?

Les teràpies de parella us ajudaran a millorar tots aquests aspectes, per mitjà de la comunicació entre un i l’altre.


Assessorament, orientació i informació psicològica professional

Et trobes enmig d’una situació delicada i vas perdut? El teu fill/a té problemes de consum i no saps com ajudar-lo? El teu amic/amiga té problemes emocionals específics i no saps on recórrer? A quins llocs o professionals pots acudir? Necessitaries la orientació puntual d’un professional del camp de la psicologia?

Per mitjà del servei d’assessorament, orientació i informació psicològica professional tens la possibilitat de poder rebre aquesta atenció de manera totalment gratuïta via correu electrònic. Per poder-ho dur a terme, només cal que ens escriguis a info@centrepositivament.com. Abans de posar-te en contacte amb nosaltres, cal que tinguis en compte les següents condicions:

 • És un servei puntual, i que en cap cas substitueix un tractament psicològic.
 • Es tracta d’un servei professional i en consonància amb les normes de la pràctica clínica que regula el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, respectant-se la confidencialitat.

I PROPERAMENT…

TALLERS I CURSOS DE FORMACIÓ I SERVEIS A EMPRESES


Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Passeig de la Indústria 78
Banyoles 17820 CT ES
Com arribar-hi

CONTACTE AMB L’ANUNCIANT

Les dades de contacte s'utilitzaran única i exclusivament per poder respondre a qualsevol pregunta que ens sol·liciti.

Bestmixer.io