L’aula

Espai d'estudi i aprenentatge

L’aula d’estudis i aprenentatge

L'aula d'estudis i aprenentatge

“L’objectiu principal de l’Aula és donar una resposta individual per cadascuna de les necessitats específiques dels nostres alumnes.”

L’Aula, espai d’estudi i aprenentatge us ofereix la possibilitat de formar part d’una experiència formativa diferent i innovadora.

Posem a l’abast d’infants i joves diverses tècniques d’estudi per donar resposta a les necessitats individuals de cadascú. Tots adquirim coneixements de forma diferent. Necessitem mètodes d’aprenentatge específics que ens garanteixin l’èxit de la forma més eficaç.

A l’Aula sabem que per arribar als aprenentatges significatius cal partir del nivell de desenvolupament en el que es troba l’alumne, de les seves necessitats individuals i de la motivació. Per aquesta raó posem a la vostra disposició un professorat format i competent en un espai adequat, proper i tecnològicament avançat.

A l’Aula s’hi fan

classes de reforç de Primària, 1er d’ESO, 2on d’ESO, 3er d’ESO, 4rt d’ESO, reforç escolar, ajuda per fer els deures, repàs de matemàtiques, repàs de català, repàs de castellà, repàs d’anglès…


VILA OLÍMPICA
C/ Sant Mer, 49
17820 Banyoles (Girona)
Tel: 972 58 36 38
Tel: 684 32 51 19
MATA-PORQUERES
C/ Sant Andreu, 27 B
17834 Porqueres (Girona)
Tel: 972 58 36 38
Tel: 620 73 98 29

 

 

 

 


Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Carrer Sant Mer 49
Banyoles 17820 CT ES
Com arribar-hi