L’AULA

Espai d'estudi i aprenentatge

L’aula d’estudis i aprenentatge

L’Aula Espai d’Estudi i Aprenentatge us ofereix la possibilitat de formar part d’una experiència formativa diferent i innovadora.

Apunta’t a les videoconferències.

 

L'aula d'estudis i aprenentatge

“L’objectiu principal de l’Aula és donar una resposta individual per cadascuna de les necessitats específiques dels nostres alumnes.”

 

L’Aula, espai d’estudi i aprenentatge us ofereix la possibilitat de formar part d’una experiència formativa diferent i innovadora.


Posem a l’abast d’infants i joves diverses tècniques d’estudi per donar resposta a les necessitats individuals de cadascú. Tots adquirim coneixements de forma diferent. Necessitem mètodes d’aprenentatge específics que ens garanteixin l’èxit de la forma més eficaç.


A l’Aula sabem que per arribar als aprenentatges significatius cal partir del nivell de desenvolupament en el que es troba l’alumne, de les seves necessitats individuals i de la motivació. Per aquesta raó posem a la vostra disposició un professorat format i competent en un espai adequat, proper i tecnològicament avançat.


A l’Aula s’hi fan:

classes de reforç de Primària, 1er d’ESO, 2on d’ESO, 3er d’ESO, 4rt d’ESO, reforç escolar, ajuda per fer els deures, repàs de matemàtiques, repàs de català, repàs de castellà, repàs d’anglès…


C. Sant Andreu, 27 B, Porqueres
C. Sant Mer, Banyoles

 

 

 

 


Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Carrer Sant Mer 49
Banyoles 17820 CT ES
Com arribar-hi
De dilluns a divendres de 16:00h a 20:00h.

CONTACTE AMB L’ANUNCIANT

Les dades de contacte s'utilitzaran única i exclusivament per poder respondre a qualsevol pregunta que ens sol·liciti.

Bestmixer.io