Forma i Línia

Centre Estètica
Passeig de Mossèn Lluís Constans, 297, 17820 Banyoles, Girona

Forma i Línia  Estética

Forma i Línia. Estética

Forma i Línia Estética

Depilacions:

Cera calenta, Cera freda, Fotodepilació amb làser IPL. Decoloració del pèl.

Tractaments facials:

Higiene facial. Pells grasses. Reequilibrant. Renovador. Vitamina C. Fotorejoveniment, taques, arrugues, acné, etc… Lifting tensor Guinot. Tractament específic d’ulls i llavis Guinot. Radiofreqüència (Últim avenç en aparatologia estètica efectiva des de la primera sessió. Aconseguim tonificar l’oval facial, coll i escot. La radiofreqüència ajuda a produir colàgen i elastina a la nostra pell, produint un canvi d’elasticitat i reafirmació). Despigmentant clarificant, àcid glicòlic. Ritual de caviar com a efecte anti-envelliment. Tractaments de Shock. Preparació de la pell per abans/després de cada estació de l’any. Forma i Línia. Estética

Tractaments corporals:

Cel·lulitis. Drenants. Reafirmants. Relaxants. Sensorials. Remodelants. Anti-estrès.
Cavitació (És un tractament que actua sobre els dipòsits de greix localitzats, alliberant-los del greix i afavorint un efecte anticel·lulitis.  Es tracta d’una alternativa no agressiva a la liposucció quirúrgica.

– Afavoreix l’eliminació de «la pell de taronja».
– Contribueix a la hidratació i tonificació dels teixits.
– Acció reafirmant de la pell  i els músculs. El greix alliberat s’elimina del cos mitjançant el sistema
limfàtic i l’orina. El tractament de cavitació s’ha d’acompanyar de tractaments que afavoreixin el drenatge d’aquests greixos amb pressoteràpia y plataforma vibratòria Gym.

Resultats: El tractament de cavitació contribueix a una eliminació efectiva del greix acumulat, redueix el volum, millora la circulació perifèrica i trenca el teixit adipós de la zona tractada buidant les cèl·lules de líquid i toxines i allisant «la pell de taronja».

Beneficis:

– És un tractament evolutiu, no agressiu.
– Permet actuar d’una manera precisa i localitzada.
– Afavoreix l’eliminació de toxines.
– Millora la circulació.

Plataforma vibratòria Gym. Excel·lent aparell per a reafirmar la musculatura, amb una dieta aconseguim reduïr pes, activa la circulació, aconseguim eliminar retenció de líquid, i està molt aconsellat per la osteoporosis.
Body Sculptor. Presenta una tècnica d’aprimaent no invasiva capaç de definir la teva figura.
Disminució de pes. Disminució de teixit adipós (pèrdua centimètrica). Reducció de l’aspecte de pell de taronja. Normalització de l’índex de massa corporal. La pressoteràpia a més li proporciona al tractament  un efecte relaxant, estimula l’evacuació de toxines i es converteix en un tractament  molt eficaç per a cames cansades i persones que tendeixen a acumular líquid.

DermoSVG. És un aparell d’estètica corporal dissenyat específicament per als tractaments de dermosucció o massatge terapèutic subdèrmic, tractaments que s’utilitzen per resoldre problemes de circulació, cel·lulitis, adipositat localitzada, reafirmament de la pell, etc. Aquests tractament consisteixen en la mobilització dels teixits, actuant a nivell hipodèrmic mitjançant massatges produïts per una acció d’aspiració a pressió negativa. Aquesta acció provoca un drenatge limfàtic, ajudant l’organisme a eliminar més ràpidament i de forma natural els teixits adiposos, acció bàsica per a la bona evolució en el tractament anticel·lulític.

Tei System Rös’s. Cel·lutitis tova. Cel·lulitis dura. Reafirmació intensa. Post part. Obesitat. Tens. Gimnàstica passiva.

Embolcall d’algues. Reducció de tractament on es porta a terme un peeling i una capa d’algues reductora. El embolcall d’algues micro-esclatades actua sobre la retenció d’aigua, l’acumulació de greix i contribueix a l’eliminació de les deixalles metabòliques. A més del seu efecte aprimant, aquest embolcall assegura una remineralització intensa, necessària per assegurar un benestar general, (contractures, (contractures, fatiga i circulació).

Benestar i massatges

Algoteràpia. Fangoteràpia. Xocolateràpia. Luxe amb Cava. Embolcall amb bombolles de cava.
Higiène purificant d’esquena. (Neteja, exfoliació amb sals antioxidants i hidratació amb fangs purificants. I no oblidem incloure un bon massatge per relaxar tota la musculatura!!)

Peelings

Poma. Llimona Kiwi. Bambú Maduixa. Sal marina. I més…

Manicures i pedicures

China. Glaze. Ungles de porcellana. Gel Polish IBD (20 dies). Ungles Magnetix.

Aparatologia

Cavitació. Pressoteràpia + braços.  Electro estimulació. Movijet. Hidradermie Lift Guinot. Dermo SVG. Bodi Sculptor. IPL Llum Intensa QUASAR. Pressoteràpia Ballancer (Sistema de pressoteràpia avançada, afavoreix el retorn venós i linfàtic, l’eliminació de volum i cel·lulitis).

Solàrium i broncejat

DIAGNÒSTIC PREVI ABANS DE LA SESSIÓ, PER VALORAR EL FOTOTIP DE LA PELL.

Bronzejat “corporal”. (Sense sol – duració 7 dies). Kit de pistola. Sucre de canya. Facial. Integral. (Tot el cos). Exfoliant inclòs. Facial + escot + braços. Bronzejat UVA. (Normatives vigents) Vertical, alta potencia. 8 minuts.

,   

hola Forma i Línia Estética  adeuu


Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *