Centre neurona

CENTRE ESPECIALITZAT EN PSICOLOGIA I NEUROPSICOLOGIA
centre neurona
Centre Neurona és una unitat especialitzada en Neuropsicologia, Psicologia Clínica i Psicopedagogia. Estem situats al centre de Girona i comptem amb un despatx al municipi de Banyoles, des d’on atenem a població de totes les edats.
Amb l’objectiu final de restablir, millorar i mantenir el benestar de la persona, proporcionem els recursos i estratègies necessàries per ajudar a superar qualsevol conflicte o dificultat. És per això que la nostra metodologia de treball se centra en tractar els aspectes emocionals, conductuals i de relació, a més de remetre, en cas d’estar afectades, les funcions mentals del pacient.
Per tal d’oferir una atenció interdisciplinària que pugui ajudar en tots aquells problemes que afecten al confort i satisfacció personal, Centre Neurona disposem d’un equip humà i professional altament qualificat i amb anys d’experiència.
Tenim una formació i trajectòria especialitzada en els camps de la Neuropsicologia, la Psicologia Clínica i la Psicopedagogia; i comptem amb el suport de col·laboradors per cobrir les necessitats de Logopèdia, Fisioteràpia de Neurorehabilitació i Teràpia Ocupacional.
A Centre Neurona mantenim una comunicació i treball fluït amb els diferents serveis mèdics tècnics i altres institucions relacionades (centres d’educació, associacions, etc.) per tal de procurar el millor tracte i ràpid guariment del nostre client.


El treball que duem a terme a Centre Neurona consisteix en avaluar, diagnosticar i tractar problemes de base psicològica clínica, neuropsicològica i psicopedagògica.Per iniciar aquest procés, una primera visita ens facilita fer un recull de tota la informació necessària per entendre el motiu pel qual el pacient ha accedit al centre.
Seguidament, iniciarem una valoració que es basarà, segons cada cas, en diferents entrevistes i proves, tant a la persona en concret com a altres del seu entorn més pròxim, per tal de determinar l’abast del trastorn i saber en quins aspectes s’haurà d’intervenir psicològicament.
A partir d’aquí, establim uns objectius de treball que es convertiran en la principal fita a assolir. I serà mitjançant un tractament personalitzat i únic per a cada persona, que farem una proposta de diferents intervencions per dur a terme al llarg del procés. Un cop finalitzat el tractament, Centre Neurona fa el seguiment de la seva evolució, per tal de garantir el seu benestar en el temps.

L’àrea d’especialització de Centre Neurona és l’atenció a infants, adolescents, adults i gent gran. Ens centrem en la població que presenta:

1) Problemes d’aptituds i de conducta: problemes d’atenció i concentració, memòria, impulsivitat, hiperactivitat, comportament desafiant o disruptiu, dificultats per organitzar-se i planificar, resoldre i manejar problemes, baix rendiment acadèmic, dificultats per relacionar-se, etc.

2) Dificultats emocionals com: canvis d’humor, baix estat d’ànim, depressió, estrès, ansietat, timidesa, inseguretat, baixa autoestima, desconfiança, gelosia, falta de motivació, etc.


Serveis

PSICOLOGIA CLÍNICA I DE LA SALUT. Ens encarreguem del tractament i prevenció de qualsevol trastorn o alteració que doni malestar emocional promovent la seva comprensió, alleugiment i benestar de la persona

NEUROPSICOLOGIA. Avaluem i restablim els efectes d’una lesió, dany o funcionament anòmal de les capacitats mentals compromeses. Mitjançant estimulació, entrenament o rehabilitació de les funcions cerebrals

PSICOPEDAGOGIA. Estudiem, prevenim i corregim les dificultats que presenten els nens i adolescents en el procés d’aprenentatge, amb mètodes especialitzats d’estudi que faciliten la seva correcta comprensió i motivació a l’adquisició de coneixements

CENTRE NEURONA COMPTA AMB ELS SEGÜENTS SERVEIS COL·LABORADORS

FISIOTERAPEUTA NEUROREHABILITADOR. Servei especialitzat en l’avaluació i el tractament de persones amb problemes de moviment, postura i/o equilibri a causa d’una malaltia o lesió del sistema nerviós

TERAPEUTA OCUPACIONAL. Afavoreix la recuperació de les persones afectades per una incapacitat física o mental, sovint després d’un accident, ajudant a la persona a adquirir els coneixements, destreses i actituds necessàries per a desenvolupar les tasques quotidianes requerides i aconseguir el màxim d’autonomia i integració

LOGOPEDIA. Ens ocupem de la prevenció, detecció, avaluació i tractament dels trastorns de la comunicació, manifestats a través de les patologies i alteracions de la veu, la parla i el llenguatge oral, escrit i gestual i l’audició així com les seves funcions


 

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Plaça de les Rodes 34
Banyoles 17820 CT ES
Com arribar-hi

CONTACTE AMB L’ANUNCIANT

Les dades de contacte s'utilitzaran única i exclusivament per poder respondre a qualsevol pregunta que ens sol·liciti.

Bestmixer.io