Al Pla de l'Estany pots menjar en restaurants tradicionals o contemporanis, senzills o sofisticats... Però res a veure amb les cadenes de restaurants que hi ha a la majoria de ciutats. Per això, la gastronomia de casa nostra és autèntica i genuïna. Reserva una taula i gaudeix!
At Pla de l'Estany you can eat in traditional or ontemporary cuisine, simple or sophisticated restaurants... But anything to do with the chain of restaurants in most cities. Therefore, the cuisine of our house is authentic and genuine. Book a table and enjoy!
En el Pla de l'Estany puede comer en restaurantes de cocina tradicional o contemporánea, simples o sofisticados... Pero nada que ver con las cadena de restaurantes que hay en mayoría de ciudades. Por ello, nuestra cocina es auténtica y genuina. ¡Reserva una mesa y disfruta!
Au Pla de l'Estany vous pouvez manger au restaurant de cuisine traditionnelle  ou contemporaine, une cuisine simple ou sophistiquée... Mais, n’a rien à voir avec la chaîne de restaurants de la plupart des villes. La cuisine de notre maison est authentique. Réservez une table et profitez-en!