Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

WOMANHOOD

Setembre 19 @ 9:00 pm

WOMANHOOD

WOMANHOOD

WOMANHOOD

CINEMA DOCUMENTAL

A L’ATENEU BAR

Dijous 19 setembre

21’00 h

 

Projecció emmarcada en el cicle El documental del mes

Als 10 anys, la directora Beryl Magoko va patir mutilació genital femenina. Conversant amb altres víctimes intentarà comprendre què va passar. De petita es pensava que era un simple ritual, però ningú la va advertir del patiment físic i emocional ni de la humiliació que això suposaria.

Womanhood explora els dilemes emocionals de la pròpia directora i d’altres dones que han passat pel mateix

.Direcció: Beryl Magoko. Alemanya (2018) –90 min.

VO en anglès, alemany, kikuria i suahili subtitulada en català.

Més informació: www.eldocumentaldelmes.com

Coorganitza: El documental del mes


Sinopsi

“Amb 10 anys, la Beryl Magoko era una nena que creixia en un poble rural de Kenya i pensava que totes les nenes del món havien de ser “circumcidades” a través de la Mutilació Genital Femenina (MGF), com un simple ritual de pas de la infantesa a la vida adulta i, sobretot, d’acceptació dins de la seva comunitat. Ningú la va advertir del patiment físic i emocional que això li suposaria en el futur.

Avui dia, la Beryl, directora del documental, sap que la cirurgia reconstructiva és una possibilitat real amb què podria recuperar el que un cop va perdre, però no està segura si l’ajudarà a sentir-se millor. I si torna a cometre un error terrible? Està preparada per afrontar el seu trauma?

Womanhood és un viatge emocional a cavall entre Alemanya i Kenya, en què Magoko comparteix les seves sensacions més íntimes, profundes i silenciades amb altres dones víctimes de la MGF i, per primera vegada, també ho fa amb la seva mare. És possible que en aquest procés catàrtic se solidaritzin les unes amb les altres?” Font: El documental del mes

Mostra els detalls

Data:
Setembre 19
Hora:
9:00 pm
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Ateneu Bar
Plaça Major, 40
Banyoles, Girona 17831 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
+34 620 30 09 21
Web:
http://www.ateneu.banyoles.cat