Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

VERS AL BAR. AQUÍ LLEGIM POESIA ​

Setembre 26 @ 8:00 pm

VERS AL BAR

VERS AL BAR. AQUÍ LLEGIM POESIA      

Dijous 26 de setembre,  20.00 h

A l’Ateneu Bar

RETALLS DE POESIA I MÚSICA

amb Cia M. Helena

Recitals i lectures de poesia comentades en l’entorn lúdic de l’Ateneu-Bar on la lectura podrà acompanyar-se d’un cafè o d’una copa, i de companyia.

A cada sessió llegirem i comentarem una  petita selecció de poesia que diferents conductors proposaran. Si voleu llegir la tria de poemes abans del dia, podeu venir a la Biblioteca a recollir-los. Si voleu improvisar i deixar-vos sorprendre  a la mateixa sessió es repartiran els poemes, i també podreu gaudir-ne les lectures.

___

Per començar el cicle Vers al Bar, podeu gaudir d’un espectacle literari, musical, visual i plàstic. Una història total que combina poesia, text, música i pintura. Retalls de música i poesia és un recital poètic literari amb dos músics i una cantant rapsoda que adapten l’obra  a demanda per fer la poesia més mengívola!

Actriu: M. Helena Tolosa

Compositor:Roger Vallès – Músic (percussionista)

Compositor:Josep M. Vallès – Músic (guitarrista)

Amb el suport de: Diputació de Girona

COORGANITZAT AMB: ATENEU-BAR


“M. Helena Tolosa Costa, ha treballat des de l’any 1990 en centres d’Educació Especial, Infantil , Primària i ESO com a docent i logopeda. Des de l’any 2006 treballa com a psicopedagoga en actiu en el camp de les escoles de pares i mares, l’assessorament familiar, personal i d’adolescents, formació per a docents i tallers als Instituts i escoles en les àrees d’orientació vocacional i personal, resolució de conflictes, comunicació, gestió emocional i autoconeixement. Col·labora amb la Diputació de Girona i la Generalitat en diferents programes adreçats a les famílies. Com escriptora ha publicat el llibre “Els nostres conflictes de cada dia”, contes  i,  elabora material divers per diferents editorials i per a la Generalitat de Catalunya.

Està formada en Magisteri a la UB, Logopèdia a l’Hospital de Sant Pau, Psicopedagogia per la UOC,  Programació Neurolingüística al centre  CTUG  i,  en Teràpia familiar sistèmica al centre Kine (adscrit a la Universitat de Jerez).

Cooperant durant dos anys a Amèrica Llatina en projectes de desenvolupament i educació a Veneçuela i Bolívia.

Mare de tres fills.

Artista i creadora, també dedica part del seu temps al món del teatre, la veu, el cant , la dansa com a actriu, cantant i conta contes.” Font.

Mostra els detalls

Data:
Setembre 26
Hora:
8:00 pm
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Ateneu Bar
Plaça Major, 40
Banyoles, Girona 17831 Espanya
Telèfon:
+34 620 30 09 21
Web:
http://www.ateneu.banyoles.cat