Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

TEPUY. Carme Pujol

Novembre 18 - Desembre 24

TEPUY

TEPUY. Carme Pujol

TEPUY

Del 12 de setembre al 18 d’octubrE

Al Centre Cívic Banyoles

TEPUY
Peces realitzades en fusta, ferro i cautxú.
Exposició que busca el diàleg entre materials durs i tous. Hi ha materials tous de cos fràgil, amb un discurs potent i dur que propicien el diàleg. Aquest intercanvi, la manera com s’encaren, potencia la personalitat de cada un i en respecta els límits sense crear conflicte ni distorsionar el missatge de l’obra.
Pel que fa a la forma, l’artista ens diu: “m’interessa l’abstracció sense cap mena de connotació:  com a recerca de la interioritat, l’ànima de la forma, o sigui, dels sentiments, de les sensacions… Aquest procés difícil d’explicar, pel que té d’intuïtiu i instintiu, em remet a un espai personal interior on aprenc a créixer amb perseverança, paciència i afecte, sense limitacions”.


Extracció del bloc de l’escultora:

“El meu treball parteix del que passa al meu voltant, tant en l’àmbit de les percepcions com en l’àmbit emocional. Treball les diferents situacions en què em trobo a partir de reflexions i dibuixos i lentament, prenen forma. 
Les escultures tenen un llarg procés en el qual passen per diferents estats fins a veure la llum. La forma canvia constantment: allà on s’omple es buida, creix i de vegades, desapareix. Canvien les dimensions, els materials i amb el temps i cura, evolucionen. 
En el moment que la forma és clara, entra en joc la tècnica. Es tracta de materialitzar la idea i al mateix temps, no interferir en el llenguatge ni en el missatge de l’obra. Els materials han de quedar unificats, sense connotacions.M’interessa buscar el diàleg entre materials durs i tous. Crec que aquest aspecte és molt suggerent. Per exemple, hi ha materials tous de cos fràgil, que no obstant això, tenen un discurs potent i dur i propicien el diàleg. Aquest intercanvi, la manera com s’encaren, potencia la personalitat de cada un i respecta els límits sense crear conflicte ni distorsionar el missatge de l’obra.Quant a la forma, m’interessa l’abstracció sense cap tipus de connotació: el goig de la realitat com a recerca de la interioritat, l’ànima de la forma, o sigui, dels sentiments, de les sensacions… Aquest procés difícil d’explicar, pel que té d’intuïtiu i instintiu, em remet a un espai personal interior on aprenc a créixer amb perseverança, paciència i afecte, sense limitacions.”

Mostra els detalls

Inici:
Novembre 18
Finalització:
Desembre 24
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Centre Cívic Banyoles
Carrer Barcelona, 54.
Bamyoles, Girona 17820 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
+34 972.580.741
Web:
www.centrecivicbanyoles.net
%d bloggers like this: