Jaume Figueras – Sardana

Forn de pa - Pastisseria - Degustació

Fleca pastisseria Jaume Figueras

Fleca pastisseria Jaume Figueras

Quatre generacions de flequers apostant per la tradició i la qualitat

Des de 1916, i sempre ubicats a la Plaça dels Estudis número 7 de Banyoles, la família Figueres hem fet i continuem fent el pa a la manera tradicional: a ma, amb llevats mare, esperant el temps que necessita la pasta per fermentar, és a dir, un repòs llarg I adaptant-nos al seu ritme per, un cop assolit, enfornar-lo a ma.
Oferim als nostres clients una experiència de 100 anys. Experiència que ens ha permès ampliar la nostra gran varietat de productes perquè tothom pugui trobar allò que busca: una gran varietat de pans fets amb Farina de Girona, pastissos de totes mides i sabors, bombons de les varietats més exquisides, brioxeria, les nostres Tortades de l’Avi i els tradicionals “brunyols”.
I si hem pogut créixer i hem arribat fins aquí, ha estat gràcies a tots els clients que, també generació rere generació, ens heu estat fidels. Moltes gràcies!

La farina utilitzada a casa nostre és de la marca És farina de Girona.

Què és És Farina de Girona?
És d’aquí. És de qualitat. És salut. És bona. És l’excel·lència del pa.
Permet elaborar als Flequers Artesans de les Comarques Gironines el seu pa amb farina d’uns blats seleccionats i produïts en camps conreats en 5 comarques gironines i sota els controls de la producció integrada per 22 pagesos participants al projecte

VALORS

  • La qualitat
  • Les propietats organolèptiques
  • Producte local de Km 0
  • Respecte pel medi ambient
  • Respecte per la salut de les persones
  • RSC Responsabilitat Social Corporativa
  • Respecte pel paisatge
  • Respecte pels oficis

picto pa Forn de pa

Hem fet i continuem fent el pa a la manera tradicional: a ma, amb llevats mare, esperant el temps que necessita la pasta per fermentar, és a dir, un repòs llarg I adaptant-nos al seu ritme per, un cop assolit, enfornar-lo a ma.

Fleca pastisseria Jaume FiguerasPastisseria

A la dècada dels 80 ens iniciem en el apassionant món de la pastisseria, i ho fem amb els Brioixos. La bona acceptació ha fet que anéssim evolucionant fins arribar a la data d’avui on us podem oferir tot tipus de pastisseria i, si al mostrador no hi trobeu el que necessiteu, us ho fem a la vostra mida per encàrrec.

També ens hem especialitzat en productes de temporada: Tortell de Reis – Coques de llardons – Tortell de Rams i Mones de Pasqua – Coques de Sant Joan – Panellets – Torrons i tot l’any trobareu a casa nostra “Brunyols”, Cansalades i Tortades

Fleca pastisseria Jaume FiguerasCafeteria

L’any 2008 decidim augmentar la nostra oferta ampliant les instal·lacions i donant servei de cafeteria. Disposem de zona de degustació a l’interior de la botiga i també de terrassa exterior. Podreu degustar els nostres productes tot assaborint un bon cafè, un te, una xocolata o el vostre refresc preferit.

Fleca pastisseria Jaume FiguerasCatering

Per a les ocasions especials, i perquè sabem que cada client és diferent, ens adaptem a les necessitats personals. Us brindem la possibilitat de preparar-vos els vostres canapès salats i/o dolços, a més d’un ampli ventall d’originalitats de la casa. Sempre per encàrrec, per endur-vos a casa la vostra selecció, o si ho preferiu, ens desplacem on tingui lloc la vostra celebració.

ESPECIALITATS:

Pastes i bolleria

Gran varietat de pastissos, brioixeria, bombons… amb els que s’hi delectaran, des del més petit fins el més gran.

Rebosteria

Totalment artesanal, treballada a ma i utilitzant els millors ingredients naturals com el sucre, la xocolata, la vainilla, la nata la farina, els ous, les fruites…

Pastissos

Del nostre obrador, i elaborats amb les millors matèries primeres, en surten una gran varietat de pastissos per a totes les ocasions, i èpoques de l’any.

Bunyols

Una de les especialitats de la casa per excel·lència, amb el seu regustet de comí, en trobareu tot l’any tant envoltats de sucre gruixut com de sucre fi per delectar qualsevol paladar.

Cansalades

Producte original i típic de Banyoles, es tracta de petites porcions de bescuit estretes i allargades amb una coberta de sucre glaç. i amb un lleuger gust a llimona. Avui recuperades, aquests dolços tradicionals se servien, antigament, als hostes del balneari de la Puda per esmorteir les olors que desprenien algunes de les aigües curatives.

Valoreu i escriviu una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *